Varausehdot ja maksutavat

Kylpylähotelli Lohja Spa noudattaa majoitusliikkeiden yleisiä varaus- ja peruutusehtoja (MaRa 1.3.2011).

Tutustu MaRan ehtoihin tästä

Varausehdot yksittäisille asiakkaille

Majoitusvaraukset

1) VARAUS JA VAHVISTUS

Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin/ varauskeskuksen vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa toimii puhelu vahvistuksena. Mikäli mahdollista, hotelli antaa kirjallisen vahvistuksen, jossa täytyy olla maininta sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista. Nettivaraamomme kautta tehdyistä varauksista asiakas saa sähköpostilla automaattisesti varausvahvistuksen peruutusehtoineen.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö  on vastuussa alaikäisestä majoittuipa hänen kanssaan tai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä  on oltava huoltajan allekirjoittama, lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen henkilön nimi,  syntymäaika, majoittumisajankohta, huoltajan nimi ja puhelinnumero.

2) ASIAKKAAN TULO JA LÄHTÖ

Ellei toisin ole sovittu, huone on asiakkaan käytettävissä klo 16.00 mennessä tulopäivänä ja se on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä.

3) MYÖHÄINEN SAAPUMINEN

Tilattua huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka tulopäivänä, ellei ole sovittu myöhäisemmästä ajankohdasta.

4) PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Sopimus hotellihuoneen varauksesta on molempia osapuolia sitova. Mikäli jompikumpi osapuoli rikkoo sopimuksen, hän on velvollinen maksamaan korvausta toiselle osapuolelle. Mikäli hotellilla on erityisiä kustannuksia varauksen johdosta, asiakas korvaa nämä kustannukset kokonaisuudessaan.

Korvaus huoneen käyttämättä jättämisestä lasketaan yksityisten asiakkaiden osalta seuraavan käytännön mukaisesti:

a) korvausvelvollisuutta ei ole, jos peruutus on tapahtunut viimeistään 2 vrk ennen tuloa. Mikäli peruutus tapahtuu em.

b) ajankohtaa myöhemmin eikä huonetta saada vuokratuksi toiselle asiakkaalle, asiakas maksaa 50% varauksen arvosta.

c) mikäli asiakas jää saapumatta ilman, että olisi peruuttanut tilauksen, varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Lähtö ennen sovittua aikaa:

Mikäli varaus on tehty tietyksi ajaksi ja asiakas lähtee pois ennen sovittua ajankohtaa, hänen on maksettava sovittu hinta käyttämättä jätetyltä ajalta.

Jos majoitustarjous on hinnoiteltu sen mukaan, että kahden tai useamman majoittujan seurue majoittuu samaan huoneeseen tai huoneistoon ja joku seurueen jäsenistä peruuttaa majoituksensa, on Lohja Spalla oikeus periä peruutuksen vuoksi kohtuullinen lisämaksu. Seurueen kaikki jäsenet vastaavat yhteisvastuullisesti lisämaksun maksamisesta Lohja Spalle.

5) MAKSUEHDOT

Olemme siirtyneet kansainväliseen maksukäytäntöön yksittäisissä huonevarauksissa. Majoitus maksetaan hotelliin kirjoittautumisen yhteydessä käteisellä tai luottokortilla, ellei muusta maksutavasta ole sovittu varausvaiheessa.

Tutustu ryhmien varausehtoihin

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

030 608 40
(ma-pe klo 8-17.00)