Tiedote - COVID -19

TIEDOTE 20.5.20 KLO 10.30


Olemme Lohja Spa & Resortissa päättäneet avata ovemme maanantaina 22. päivä kesäkuuta klo 9.00. Samana päivänä avaamme myös ravintolan, kylpylän, kuntosalin sekä hoitolamme.
Myyntipalvelumme päivystää 31.5. asti aina tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 15 välisenä aikana puhelimitse 030 608 40 ja sähköpostitse myynti@lohjaspa.fi.
Maanantaina 1.6. alkaen myyntipalvelumme on avoinna ma - pe klo 9 - 15 välisenä aikana.
Nettivaraamomme ei tällä hetkellä ole toiminnassa, ja vikaa korjaillaan parhaillaan.
Varauksia voi tehdä myyntipalvelun päivystäessä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.
Tilaa on kesällä vielä mukavasti kaikissa majoitustiloissamme.

Olemme lähipäivinä myyntipalvelumme toimesta yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joilla on varaus Lohja Spahan 1. - 21.6.2020 välisenä aikana.

Tiedoksi asiakkaillemme, joilla on kiinni-oloaikanamme umpeutumassa olevia Lohja Spa & Resortin lahjakortteja, voimassa oloa on ilman erillistä toimenpidettä jatkettu 31.12.20 asti.
Gift4You lahjakortti-asioissa pyydämme olemaan yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa info@gift4you.fi

Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Noudatamme tiukasti THL:n ja viranomaisten antamia ohjeita, palveluidemme tuottamisessa. Tämä tarkoittaa, että palvelumme avataan tietyin rajoituksin, ja niitäkin voidaan joutua muuttamaan äkillisesti, jos Covid 19 tartunnat lähtevät taas nousemaan. Pyydämme tässä asiassa asiakkailtamme ymmärrystä.

Haluamme että vieraamme viihtyvät meillä ja tuntevat olonsa mahdollisimman turvalliseksi.
Päivitämme lähipäivinä tietoa mm. ravintolan, kylpylän, kuntosalin ja hoitolan auki-oloajoista sekä käytännöistä, joita otamme käyttöön avatessamme.

Kuntoutustoiminta alkaa meillä Lohja Spassa myös 22.6 alkaen. Alkukesän suunnitellut kuntoutuskurssit siirretään myöhemmäksi. Kuntoutuskursseille valittuihin henkilöihin ollaan lähipäivinä yhteydessä asiassa kuntoutussihteerimme toimesta.

Toimimme myös monen lomajärjestöjen Sosiaalisen lomatoiminnan yhteistyökumppanina ja lomakohteena.
Lomajärjestöjen yhteistyöryhmä LYR, Solaris-lomat ry, Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry, Hyvinvointilomat ry, Svenska Semesterförbundet rf sekä Nasy – Naiset Yhdessä ry ovat jo aiemmin tiedottaneet aloittavansa sosiaalisen loman toiminnan 29.6.2020 alkaen.

Virustilanne voi vielä aiheuttaa useaan otteeseen odottamattomia ja äkillisiä muutoksia, jotka koskevat meitä kaikkia.
Pyydämme asiakkailtamme ymmärrystä toimiamme kohtaan.

Tervetuloa vieraaksemme juhannuksen jälkeen!

Pysytään terveinä ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!