Toimenpiteemme korona-aikana

Henkilökuntamme on ohjeistettu kaikissa palvelupisteessämme korona-ajan toimintaohjeilla. Huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden ja vierailun onnistumisen jokaisella palvelualueella.

PUHTAUS JA SIIVOUS

Yleisiä tiloja siivotaan tehostetusti, erityistä huomiota kiinnitetään kosketuspintoihin, joita pyyhitään ja desinfioidaan henkilökuntamme ja siivousliikkeen toimesta useasti päivässä.
Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa, jossa noudatetaan korkean hygieenisyyden vaatimuksia. Olemme lisänneet käsidesinfiointipaikkoja ja ohjeistusta oikeaoppisesta käsihygieniasta ja yskimistavasta.
Haluamme turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, joten ethän vieraile meillä sairaana.

HOTELLIN VASTAANOTTO

Asioidessa vastaanotossa tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin. Vastaanottotiskillämme on käytössä suojapleksit. Desinfioimme avaimet joka käytön jälkeen.
Toivomme, että käytät maksukorttia ja lähimaksua käteisen sijaan. Pyyhimme maksupäätteet ja vastaanottotiskit säännöllisesti.

RAVINTOLA

Palvelemme asiakkaita supistetulla tarjonnalla ja aukioloajoilla. Anniskelu päättyy klo 22 ja ravintolat sulkeutuvat klo 23.00.
Ravintoloissa asioidessa tulee pitää riittävä etäisyys muihin. Turvaetäisyyksistä huolehdimme mm. asiakaspaikkoja vähentämällä ja kulkusuunnilla, ravintola Kanervaan kulku ravintolan pääovesta ja poistuminen Panorama -lasikäytävää pitkin.
Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan jakeluperiaatteella buffet-pöydästä suojapleksin takaa.
À la cartea pöytiin tarjoiltuna päivittäin. Tilaukset tehdään aulabaarista ja ruokailu joko ravintolan etukabinetissa tai kattoterassilla. Mahdollisuus myös take away annoksiin.
Ravintolan terassi ja Rantakahvila ovat avoinna päivittäin (säävaraus). Ravintolan terassille kulku tapahtuu vastaanoton aulasta Panorama -lasikäytävää pitkin.

KYLPYLÄ

Kylpylän avainrannekkeet saa majoituskorttia näyttämällä uinninvalvojalta. Päiväkävijöiden kylpyläpääsy maksetaan uinninvalvojalle, mielellään maksukortilla ja lähimaksulla.
Rajoitamme kylpylän asiakasmäärää siten, että turvavälit toteutuvat.
Kylpylässä asioidessa tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin. Samassa taloudessa asuvat voivat luonnollisesti olla lähempänä toisiaan.

LIIKUNTA-JA LEIKKITILAT

Liikunta- ja leikkitiloissa tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin. Tiloissa on desinfiointiainetta asiakaskäyttöön. Kuntosalilla laitteet tulee puhdistaa jokaisen harjoituksen jälkeen.


Toivomme että korona-aikana asiakkaamme huomioivat myös toiset vierailijat ja henkilökuntamme noudattamalla turvavälejä, hygieniaohjeita ja henkilökuntamme ohjeita.

Tervetuloa vierailulle ja viihtymään Lohja Spahan!