Toimenpiteemme korona-aikana

Henkilökuntamme on ohjeistettu kaikissa palvelupisteessämme korona-ajan toimintaohjeilla. Huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden ja vierailun onnistumisen jokaisella palvelualueella.

 

PUHTAUS JA SIIVOUS
Yleisiä tiloja siivotaan tehostetusti, erityistä huomiota kiinnitetään kosketuspintoihin, joita pyyhitään ja desinfioidaan henkilökuntamme ja siivousliikkeen toimesta useasti päivässä.
Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa, jossa noudatetaan korkean hygieenisyydenvaatimuksia. Olemme lisänneet käsidesinfiointipaikkoja ja ohjeistusta oikeaoppisesta käsihygieniasta ja yskimistavasta.
Haluamme turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyttä, joten ethän matkusta sairaana. 

HOTELLIN VASTAANOTTO
Asioidessa vastaanotossa tulee huomioida väh. 2 metrin etäisyys toisiin asiakkaisiin. Vastaanottotiskillämme on käytössä suojapleksit. Desinfioimme avaimet joka käytön jälkeen.
Toivomme, että käytät maksukorttia ja lähimaksua käteisen sijaan. Pyyhimme maksupäätteet ja vastaanottotiskit säännöllisesti.

RAVINTOLA
Palvelemme asiakkaita supistetulla asiakaspaikkamäärällä ja aukioloajoilla. Anniskelu päättyy viimeistään klo 17.
Ravintoloissa asioidessa tulee pitää riittävä etäisyys muihin. Muistutamme asiakkaita turvaväleistä kuuluttamalla asiasta lounas- ja päivällisaikaan. Turvaetäisyyksistä huolehdimme mm. asiakaspaikkoja vähentämällä. Viikonloppuisin on aamiaisaikaa porrastettu. Toivomme asiakkaiden noudattavan annettua aikaa ruuhkien välttämiseksi.

KYLPYLÄ
Kylpylään otetaan puolet normaalista asiakasmäärästä. Kylpylässäoloaika on 1,5 tuntia saunomisineen ja pukeutumisineen.  Kylpylän avainrannekkeet saa uinninvalvojalta. Ne desinfioidaan joka käytön jälkeen. Kylpylässä asioidessa tulee huomioida väh. 2 metrin etäisyys toisiin asiakkaisiin. Uinninvalvojalla on oikeus muistuttaa asiakkaita turvaväleistä. Samassa taloudessa asuvat voivat luonnollisesti olla lähempänä toisiaan. Kehotamme asiakkaita käyttämäään kasvomaskia pukeutumistiloissa.

KOKOUSTILAT
Olemme vähentäneet paikkoja kokoustiloistamme jotta turvavälit on mahdollista säilyttää. Kokoustiloissa, kuten muissakin yleisissä tiloissamme on käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

LIIKUNTA-JA LEIKKITILAT
Liikunta- ja leikkitiloissa tulee huomioida riittävä etäisyys toisiin asiakkaisiin. Pallomeri on poissa käytöstä. Tiloissa myös desinfiointiainetta asiakaskäyttöön. Kuntosalilla laitteet tulee puhdistaa jokaisen harjoituksen jälkeen.

HUONEVARAUSTEN MUUTOKSET JA PERUUTUKSET
Karanteeni-, matkustuskielto-, ja toimintakieltotilanteissa varauksen voi siirtää tai peruuttaa kuluitta. Myös sairastumistapauksissa varauksen voi siirtää tai peruuttaa kuluitta edelliseen päivään klo 18 saakka.

Toivomme että korona-aikana huomioit myös toiset vierailijat ja henkilökuntamme noudattamalla väh. 2 metrin turvavälejä, käyttämällä maskia, huolehtimalla käsihygieniasta sekä noudattamalla henkilökuntamme ohjeita.

Toimimme viranomaisten antamien ohjeistuksien mukaan ja informoimme nettisivuillamme, mikäli joudumme sulkemaan palveluitamme.

Tervetuloa vierailulle ja viihtymään Lohja Spahan!