Ammatillinen TAITO -kuntoutus

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat kuntoutuksellista apua työllistymiseen, koulutuksen käynnistymiseen, ammattialan vaihtamiseen tai syrjäytymisen ehkäisemiseen. Kursseille valitaan eri sairauksia sairastavia 18-60 -vuotiaita kuntoutujia, jotka täyttävät Kelan ammatillisen kuntoutuksen kriteerit. Lisäksi kuntoutujalle aiheutuu moniammatillisesti toteutettavan kurssimuotoisen kuntoutuksen tarve.

 

TAITO –kuntoutus on työllistymistä ja opiskeluvalmiutta tukevaa kuntoutusta. TAITO –kuntoutus on tarkoitettu 18-60- vuotiaalle, joka ei ole vielä saanut haluamaansa opiskelu- tai työpaikkaa tai on vaihtamassa alaa. Haasteet työllistymisessä voivat johtua terveydentilasta, työmarkkinatilanteesta tai molempien yhteisvaikutuksesta. Kuntoutuksen tavoitteena on työttömyyden katkaiseminen, työkyvyn vahvistaminen ja osallistumiseen tukeminen.

Kuntoutus koostuu yhteisistä ryhmäpäivistä ja yksilötapaamisista asiantuntijoiden kanssa sekä useita jaksoja käsittävästä työharjoittelusta. Työelämätaitoja opetellaan ryhmässä, joka on koko kuntoutuksen ajan, todella tärkeä tuki, valmentavien asiantuntijoidemme ohella. TAITO-kuntoutusta järjestetään myös Lohjan toimipisteessämme Lohja Spassa (Karjalohjan Kuntoutumiskeskus)

Kuntoutuksen yhteystiedot

Kuntoutussihteeri Pirkko Ohvo
030 6084286
pirkko.ohvo(@)lohjaspa.fi

Palvelupäällikkö Hanna Nieminen
043 8257136
hanna.nieminen(@)lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.