Omaishoitajien kurssit

Kurssit on tarkoitettu sinulle, joka hoidat päivittäin läheistäsi. Voit olla opiskelemassa, työelämässä, palaamassa työelämään tai poissa työelämästä. Sinulla on sairauksia tai uupumisoireita, jotka uhkaavat omaishoitajana jatkamista. Muista että voit aina olla yhteydessä meihin, mikäli kurssille hakeminen tuntuu vaikealta.

Omaishoitaja-kuntoutus

Aikuisen omaishoitajan kuntoutuskurssi on tarkoitettu omaishoitajalle, joka hoitaa päivittäin aikuista läheistään tai erityislastaan /-nuortaan. Omaishoitaja voi olla työelämässä, opiskelemassa tai poissa työelämästä. Omaishoitaja osallistuu kuntoutukseen yksin, ilman hoidettavaa läheistä. Huomioitavaa: omaishoitajan kuntoutuskurssi toteutetaan kuntoutuslaitoksessa toteutettavan kuntoutuksen sekä etäkuntoutuksen (verkkokuntoutus) yhdistelmänä. 

Tulostettava esite Omaishoitaja-kuntoutuksesta (pdf.)

KATSO LISÄTIETOJA KURSSILLE HAKEUTUMISESTA KELAN SIVUILTA

Omaishoitajien parikurssi

Akuisen omaishoitajan parikurssi on tarkoitettu omaishoitajalle, joka hoitaa päivittäin aikuista läheistään. Omaishoitajan parikurssi toteutetaan ryhmässä. Omaishoitajan hoidettava läheinen osallistuu kuntoutukseen yhdessä asiakkaan kanssa. Kuntoutus on tarkoitettu läheistään päivittäin hoitavalle tai avustavalle omaishoitajalle, joka on työelämässä, opiskelemassa tai eläkkeellä.

Tulostettava esite Omaishoitajien parikurssista (pdf.)

KATSO LISÄTIETOJA KURSSILLE HAKEUTUMISESTA KELAN SIVUILTA

Kuntoutuksen yhteystiedot

Kuntoutussihteeri Pirkko Ohvo
030 6084286
pirkko.ohvo(@)lohjaspa.fi

Palvelupäällikkö Hanna Nieminen
043 8257136
hanna.nieminen(@)lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.