Mielenterveyttä tai työllistymistä ja opiskelua tukevat kurssit

***Muista, että jos kuntoutukseen hakeminen tuntuu Sinusta vaikealta voit aina olla yhteydessä meihin, autamme Sinua mielellämme***

SILMU-kuntoutus

Kuntoutukseen osallistuvalla on todettu asianmukaisen diagnostisen arvion perusteella masennus (lievä tai keskivaikea) ja/tai ahdistuneisuushäiriö tai kaksisuuntainen mielialahäiriö. Kuntoutus sopii henkilölle, jonka ensivaiheen hoitojakso on päättynyt tai hänen tilanteensa on muuten vakiintunut ja henkilö kykenee hyötymään ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta. Kuntoutus on tarkoitettu aikuiselle joka on työelämässä, palaamassa työelämään, kuntoutustuella tai opiskelee. 

Tulostettava esite SILMU-kuntoutuksesta (pdf.)

KATSO LISÄTIETOJA KURSSILLE HAKEMISESTA KELAN SIVUILTA

TAITO-kuntoutus

Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka tarvitsevat kuntoutuksellista apua työllistymiseen, koulutuksen käynnistymiseen, ammattialan vaihtamiseen tai syrjäytymisen ehkäisemiseen. Kursseille valitaan eri sairauksia sairastavia 18-60 -vuotiaita kuntoutujia, jotka täyttävät Kelan ammatillisen kuntoutuksen kriteerit. Lisäksi kuntoutujalle aiheutuu moniammatillisesti toteutettavan kurssimuotoisen kuntoutuksen tarve. TAITO-kuntoutusta järjestetään myös Kuopion toimipisteessämme Rauhalahdessa.


 

Kuntoutuksen yhteystiedot

Kuntoutussihteeri Pirkko Ohvo
030 6084286
pirkko.ohvo(@)lohjaspa.fi

Palvelupäällikkö Hanna Nieminen
043 8257136
hanna.nieminen(@)lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.