Kuntoutustoiminta jatkuu 22.6.

Kuntoutuksen toimialayhdistys (KTAY) suosittelee Kelan läsnäkuntoutuksen käynnistämistä Kelan antaman linjauksen mukaisesti 1.6.2020 alkaen.
Pitkittynyt tauko kuntoutuksessa tai aloituksen viivästyminen voivat huonontaa kuntoutujan tilannetta ja heikentää kuntoutumisennustetta merkittävästi. Siksi on tärkeää, että tämän poikkeuksellisen kevään jälkeen palataan hallitusti tarpeenmukaisten palvelujen piiriin. Työ- ja toimintakyvyn turvaaminen on kuntoutuksen tärkein tehtävä, ja sen tulee jatkua myös tässä pandemiatilanteessa.
Näiden linjausten mukaisesti käynnistämme läsnäkuntoutuspalvelumme 22.6.2020.
Olemme yhteydessä myönteisen kuntoutuspäätöksen saaneisiin aloittamisajankohdan sopimiseksi. Yleisistä suosituksista johtuen yli 70-vuotiaiden pitkäaikaissairaiden kuntoutuspalvelut alkavat kuitenkin vasta kesälomakauden jälkeen.
Kaikkia palveluntuottajia velvoittavat ministeriöiden ja muiden viranomaisten antamat ohjeet. Toimimme Kelan kuntoutuspalvelujen tuottamisessa koronaepidemian oloissa vastuullisesti ja noudatamme tinkimättä viranomaisohjeita mm. hygieniasta ja turvaväleistä. (Flunssaoireisena kuntoutukseen ei ole syytä saapua.)

Lisätietoja:
Kuntoutussihteeri Pirkko Ohvo puh. 030 608 40 (ma-pe 8-14)
Palvelupäällikkö Mikko Flander puh. 043 825 7136
kuntoutus@lohjaspa.fi

Majoitustiedustelut: 
Myyntipalvelu puh. 030 608 40 (ma-pe 9-15)
myynti@lohjaspa.fi