Kasvohoidot

Kauneutta ja hyvää oloa

Ammattitaitoisessa kasvohoidossa nautit tehokkaista hoidoista ja yksilöllisestä palvelusta. Samalla rentoudut ja hyvä olosi näkyy varmasti kasvoillakin! Varaa siis omasi laadukkaista Gérard's-hoidoistamme!

Kasvo-/Silmänympäryshoidot

Gerard´s Luminous Lift - Ihoa kuoriva hoito
50 min
88€
Heleyttävä ja kohouttava vaikutus. Esitutkimus, pintapuhdistus, kirkastava kasvovoide 3D-efektillä, seerumi, kuorinta, kasvonaamio, hoitovoide.
Gerard´s Soysoy Jaluractive - Hyalyronihappohoito
50 min
84€
Palauttaa ihon elinvoimaisuutta ja kosteustasapainoa sekä vahvistaa ihosolujen luontaista puolustusmekanismia. Kasvojen pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, ampulli, hieronta, kosteuttava naamio ja loppuvoide.
Gerard´s Herkän ja atooppisen ihon kasvohoito
50 min
82€
Ihon ärsytyksiä rauhoittava hoito, herkälle iholle. Kasvojen pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, ampulli, hieronta, kosteuttava naamio ja loppuvoide.
Gerard´s Syväpuhdistava kasvohoito
50 min
84€
Kasvojen pinta- ja syväpuhdistus, höyrytys, kuorinta, ampulli, naamio ja loppuvoiteet. Hoito tehdään ihotyypin mukaislla tuotteilla.
Gerard´s Miesten kasvohoito
60 min
84€
Rentouttava ja energisoiva kasvohoito, joka on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeiden mukaan. Puhdistus, höyrytys, kuorinta, ampulli, hieronta, naamio ja hoitovoide.
Ripsien kestotaivutus
60min
78€
Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Omat luonnolliset ripset näyttävät pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä (ilman mitään liimaa tai irto-osia)
Ripsien värjäys ja kestotaivutus
75min
84€
Ripsien värjäys ja kestotaivutus sekä kulmien värjäys ja muotoilu
90min
90€
Ripsien kestovärjäys/kasvohoidon yhteydessä
23€/13€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu/kasvohoidon yhteydessä
26€/16€
Kulmien muotoilu/kasvohoidon yhteydessä
17€/10€
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys/kasvohoidon yhteydessä
23€/13€

Tiedustelut ja hoitovaraukset

Myyntipalvelu
p. 030 608 40
(ma-pe klo 8-16.00)