Pooler och bastur

Bada som i sagan!

I de olika poolerna kan du träna din kondition eller bara njuta och koppla av. Upplevelsebastuavdelningen med dusch vårdar och skämmer bort både kropp och sinne. Bli piggare, koppla av, prova på nya upplevelser!

BASTURNA KOIVU OCH TÄHTI

I Koivu-bastun kan du känna den finländska björkskogen omkring dig. I Tähti-bastun förenas finländsk bastutradition med Vintergatans stjärnor och ger dig en överraskande men ändå välbekant bastuupplevelse.

SALTBASTU

I saltbastun använder man mineralsalt från Himalaya som mjukar upp huden och vårdar luftvägarna. Man får inte sätta salt på bastukaminen utan den masseras in i huden. Man får inte heller kasta vatten i saltbastun utan njuta av saltets vårdande effekt i mild värme.

ÅNGBASTU

I ångbastun kan du koppla av en stund. Dina muskler kommer att tacka dig och luftvägarna öppnas.

Upplevelse Spa

Spats 8 pooler erbjuder på fina badupplevelser för så väl yngre som äldre spagäster. Spat har bland annat två bubbelpoolar, kall- och varmvattenbassänger, terapibassäng och en barnbassäng med en liten rutschbana. I barnbassängen kan man även höra musik under vattenytan. 

TRÄNINGSPOOL

Vi har inte glömt bort vattenlöpare eller träningssimmare. I Lohja Spas träningspool kan du hålla formen uppe med en simtur eller vattenaerobics med Hydrohex (virtual vattengymnastikprogram). Poolen har en klätterställning för vattenodjur som vill prova sina färdigheter i väggklättring.