Pooler och bastur

Bada som i sagan!

I de olika poolerna kan du träna din kondition eller bara njuta. Upplevelsebastuavdelningen med dusch vårdar och skämmer bort både kropp och sinne. Bli piggare, koppla av, prova på nya upplevelser!

BASTURNA KOIVU OCH TÄHTI

I Koivu-bastun kan du känna den finländska björkskogen omkring dig och vårda bastukvasttraditionen som får blodet att cirkulera. I Tähti-bastun förenas finländsk bastutradition med Vintergatans stjärnor och ger dig en överraskande men ändå välbekant bastuupplevelse.

SALTBASTU

I saltbastun använder man mineralsalt från Himalaya som mjukar upp huden och vårdar luftvägarna. Man får inte sätta salt på bastukaminen utan den masseras in i huden. Man får inte heller kasta vatten i saltbastun utan njuta av saltets vårdande effekt i mild värme.

ÅNGBASTU

I ångbastun kan du koppla av med doften av eukalyptus. Dina muskler kommer att tacka dig och luftvägarna öppnas.

ÄVENTYRSPOOLER

I spats poolavdelningen kan du njuta av ett bubblande bad i två bubbelpooler, eller prova hur den kombinerade varm- och kallvattenpoolen känns. I plaskdamm du kan skämma bort dina fotsulor med masserande runda stenar. Den spännande ljudpoolen och rutschkanan lockar barn, men även vuxna kommer säkert att uppskatta dess lockelse.

TRÄNINGSPOOL

Vi har inte glömt bort vattenlöpare eller träningssimmare. I Lohja Spas träningspool kan du hålla formen uppe med en simtur eller vattenaerobics. Poolen har klätterställningar för vattenodjur som vill prova sina färdigheter i väggklättring.