Huoleton Loma 2vrk

Kaipaatko pientä lomaa tai arjesta irtiottoa kodin ulkopuolella? Ehkä kuitenkin matkustamiseen liittyvät turvallisuusriskit askarruttavat mieltä? Tutustu meidän ”Lomaile huoletta” lomapakettiimme. Majoitut mukavasti hiljattain uusitussa rinnetalon parvekkeellisessa superiorhuoneessa tai 2018 syksyllä valmistuneessa rantatalon superiorhuoneessa. Kaikkiin superiorhuoneisiin on omat sisäänkäynnit. Rantatalon superiorhuoneissa on omat terassit ja upea näkymä Lohjanjärvelle. Hotellia ympäröi upea luonto, missä on tilaa ulkoilla. Meillä voit siis nauttia rennosta lomasta mahdollisimman riskittömästi.

Varaus ja saapuminen

Varauksen teet kätevästi online, jolloin voit maksaa lomasi varauksen yhteydessä.
Ennen tuloasi saat tekstiviestin, jossa kerrotaan huoneen numero sekä koodi avainlokeroon, joka sijaitsee huoneesi oven vieressä.
Näin sinun ei tarvitse jonottaa vastaanotossa sisäänkirjautumista varten. Huoneen saatte käyttöönne tulopäivänä klo 16.
Huoneen siivouksessa on otettu huomioon nykytilanne, ja voit luottaa siihen että pinnat on desinfioitu erityisen huolellisesti.
Huoneessa on majoituskorttilomake, jonka pyydämme täyttämään valmiiksi, sekä tervetulomateriaalimme. Jos materiaalista ei löydy vastauksia kysymyksiinne, voit aina soittaa vastaanottoon.

Ruokailut
Ravintola Panoramasta voit tilata pöydän ruokailua varten. Panoramaan pääsee erillisen sisäänkäynnin kautta ilman ylimääräisiä ihmiskontakteja.
Huoleton Loma –pakettiin kuuluu aamiainen huoneeseen.
Saat huoneeseen aamiaiskassin, josta löytyy smoothie, herkullinen täytetty sämpylä, tuoremehupullo, pieni makea leivonnainen ja hedelmä. Huoneessa on vedenkeitin, teevalikoima sekä kahvijauhetta.
Voit myös halutessasi nauttia aamiaisesi turvallisesti Panoramaravintolassa. Ilmoita tästä ennen tuloasi myyntipalveluun, niin varaamme tällöin sovittuun aikaan pöydän Panoramasta.

Kylpylä ja rantasauna
Huoneessasi on valmiina kylpypyyhe, kylpytakki ja älyranneke kylpylän pukuhuoneen pukukaappia varten. Olemme koronan vuoksi rajoittaneet kylpylän kävijämäärää puoleen, ja päivän aikaan on yleensä useampiakin aikoja, jolloin kylpylässä on hyvin rauhallista. Kylpylään pääset myös erillisen sisäänkäynnin kautta, ilmoita vastaanottoon mihin aikaan haluat mennä kylpylään.
Mikäli mieluummin nauttisit omasta saunavuorosta, suosittelemme ennakkoon varaamaan rantasaunastamme perhevuoron lisähinnasta 40,00 € / h. Saunasta on mukava käydä virkistymässä järvessä ja talvella avannossa.

Hoidot
Hemmotteluhoidot kannattaa varata etukäteen. Myös hoitolassamme asioit turvallisesti. Hoitolan odotustilaan on erillinen sisäänkäynti, mitä voit halutessasi käyttää. Hoitohuoneet desinfioidaan joka hoidon jälkeen ja hierojat ja kosmetologit käyttävät halutessasi kasvomaskeja hoidon aikana.

Check-out ja huonelasku
Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12:een mennessä. Mikäli Sinulla ei ole avoimia laskuja voit jättää huoneen avaimen huoneeseen, josta henkilökuntamme noutaa sen.
Jos sinulla on minibaari- tai ravintolalaskua tms. huonelaskullasi, voit kuitata sen puhelimitse luottokortilla, tai laskutamme sen jälkikäteen.

Huoleton Loma

Pakettiin on räätälöity sinulle valmiiksi palveluita, mitkä edesauttavat turvavälien pitämistä sekä kontaktien välttämistä, ja voit lomailla huolettomasti.

Huoleton Loma-paketti sisältää 2vrk loman rinne- tai rantasuperior-huoneessa omalla sisäänkäynnillä rauhallisella sijainnilla.

Huoleton Loma -huonevarusteluun kuuluu:

-Check-in ja check-out ilman vastaanotossa käyntiä

-Aamiaiset huoneeseen tai halutessasi Panorama-aamiaisen

-Kahdet pyyhkeet loman ajaksi

-desinfiointipyyhkeitä ja kasvomaskeja loman ajaksi

Hinta 2 vrk

439€/2hh/2vrk

299€/1hh/2 vrk

Varaa koodilla HL onlinesta tai myyntipalvelustamme!