1. Valitse kylpylä

2. Valitse lahjatyyppi

Tyhjennä haku
Tyhjennä haku
Hae
LAHJAKORTTIKAUPPA
Ostoskori
(0)

10 syytä miksi Solaris Lahjakortti on paras valinta juuri Sinulle:

1. Helppo tapa hoitaa lahjatarpeet »
1. Helppo tapa hoitaa lahjatarpeet
Solaris Lahjakortin tilaaminen on helppoa. Tarvitset vain tavallisen internet-yhteyden ja voit hoitaa lahjan tilaamisen, muokata personoidun viestin ja suorittaa lähetyksen vain muutamassa minuutissa.
<< takaisin
2. Nopea toimitus »
2. Nopea toimitus
Internetissä tilattu ja lähetetty lahjakortti toimitetaan automaattisesti vastaanottajan sähköpostiin heti tilauksen tekemisen jälkeen.
<< takaisin
3. Turvallinen vaihtoehto »
3. Turvallinen vaihtoehto
Solaris Kylpylät ovat palveluntarjoaja, johon voit luottaa. Toiminnan takana on vuonna 1965 perustettu Solaris-lomat ry, joka järjestää ja tuottaa mm. Raha-automaattivaroin tuettuja sosiaaliperusteisia lomia. Internet-maksamisessa puolestaan käytetään Suomen johtavaa sähköisten maksuratkaisujen tarjoajaa Suomen Verkkomaksut Oy:tä, joka takaa tietoturvallisen ja varman verkkomaksamisen.
<< takaisin
4. Luontoystävällinen valinta »
4. Luontoystävällinen valinta
Solaris Lahjakortti on ekologinen valinta. Tilaamalla lahjan netistä vältät turhaa ajamista ja liikkumista lahjojen perässä. Samalla vältät paketoinnista ja pakettien kuljettamisesta aihetuvan luonnon kuormittamisen.
<< takaisin
5. Aineeton lahja on nykyaikaa! »
5. Aineeton lahja on nykyaikaa!
Lahjan antamisessa tärkeintä on ajatus, ei tavara. Aineettomien lahjojen räjähdysmäinen suosio jatkaa kasvuaan, ja lahjakortti on edelleen aineetonta lahjaa harkitsevan ykkösvalinta.
<< takaisin
6. Jokaiseen tarpeeseen »
6. Jokaiseen tarpeeseen
Lahjakorttivaihtoehdoista löytyy sopiva vaihtoehto niin naiselle, miehelle, perheille, nuorelle, vanhalle tai vaikka sinkulle. Kylpylöiden monipuoliset palvelut, hoidot ja ohjelmat sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet takaavat, että jokainen saa lahjakortilleen vastinetta.
<< takaisin
7. Enemmän valinnan vapautta »
7. Enemmän valinnan vapautta
Lahjan saaja voi hyödyntää Solaris Kylpylöiden avoimen lahjakortin missä tahansa ketjun toimipisteessä joko Karjalohjalla, Kuopiossa tai Saarijärvellä. Voit siis antaa vastaanottajan päättää vapaasti mihin kylpylään hän haluaa lähteä.
<< takaisin
8. Pitkä voimassaoloaika »
8. Pitkä voimassaoloaika
Lahjakortti on voimassa jopa 6 kuukautta. Tämä takaa, että lahjan saaja voi ottaa lahjakortista kaiken ilon irti ja hyödyntää sen juuri itselleen parhaiten sopivana ajankohtana.
<< takaisin
9. 24h palvelu 365 päivää vuodessa »
9. 24h palvelu 365 päivää vuodessa
Nettilahjakorttikauppa ei nuku koskaan! Milloin tahansa tarvitsetkin lahjaa, niin nettilahjakortti on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden ympäri.
<< takaisin
10. Myös B2B-palvelu yrityksille »
10. Myös B2B-palvelu yrityksille
Nettilahjakortti on myös yrityksille helppo ja kustannustehokas tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden muistaminen. Kysy lisää myyntipalvelusta!
<< takaisin

Tilaa Solaris-uutiskirje

Sähköpostiosoite

Lähetä