Ravintola Kanerva

Tervetuloa Ravintola Kanervaan

Kylpylän päärakennuksessa sijaitseva viihtyisä Ravintola Kanerva on tunnettu maittavasta ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Ravintolan ikkunoista ja terassilta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Ravintola on saanut nimensä Sakari Topeliuksen v. 1889 ilmestyneen runokokoelman ”Kanervia” mukaan.

150 asiakaspaikkaa, lisäksi ravintolan yhteydessä kaksi kabinettia á 30-50 paikkaa sekä à ala carte ravintola Panorama.

Ravintolassa A-oikeudet.

Ruokailut

Lounas- ja päivällisaikaan on tarjolla herkkuja runsaista buffetpöydistä. Sunnuntaisin kannattaa tulla kauempaakin nauttimaan juhlavasta pitopöydästä. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja vaativammallekin herkkusuulle. Lohja Span pizzoja ei myöskään kannata jättää maistamatta. Voit tilata pizzan myös mukaan kotiisi tai vaikkapa huoneeseen.

Lue lisää

Viihde ja tapahtumat

Tanssimusiikista nautitaan kahtena iltana viikossa, perjantaisin lauletaan karaokea ja lauantaisin soittaa orkesteri. Ravintolassa järjestetään usein teemailtoja ja tapahtumia, joista kerromme tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Lue lisää

Ravintolamme on avoinna seuraavasti:

  • Ma-to klo 7.15 - 23.00 
  • Pe-la  klo 7.15 - 1.00
  • Su      klo 8.00 - 23.00

Á la cartea tarjolla

  • Ma-to  klo 13 - 21.30
  • Pe-la   klo 13 - 22.30
  • Su      klo 13 - 21.30

POIKKEUS AUKIOLOON LAUANTAINA 27.7.2019:

Lounas- ja päivällisbuffet tarjoillaan normaaliin aikaan, mutta ruokailu tapahtuu aulassa, Panoramassa ja terassilla. A la cartea/pizzaa ei päivällä saa. A la carte / pizza-tilauksia voi tehdä klo 20.30-21.30 välisenä aikana. Yksityistilaisuus päättyy klo 21.00. Aulabaari avataan klo 14 ja Rantabaari Adalmiinan Helmi on avoinna klo 12-21.

Kesän ehdoton suosikki – Kanervan kattoterassi

Ravintola Kanervan aurinkoiselta kattoterassilta on upeat näköalat Lohjanjärven kauniisiin maisemiin. Osa terassin asiakaspaikoista on katetulla ja lasitetulla parvekkeella. Tule kokemaan Suomen suvi parhaimmillaan!
Terassilla voit nauttia auringosta myös rennosti aurinkotuoleissa. Aktiivisille kesästä nauttijoille löytyy kattoterassilta myös tekemistä vaikka koko perheelle, nimittäin kuuden radan mittainen minigolf-rata!

Katso tästä 360° kuvaa kattoterassilta

Liity ravintolan mobiili-etuklubiin 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään! 

Tiedustelut ja pöytävaraukset

Ravintola
p. 030 608 4243
 
Myyntipalvelu
p. 030 608 40