Ravintolat Kanerva ja Panorama

Tervetuloa Ravintola Kanervaan

Kylpylän päärakennuksessa sijaitseva viihtyisä Ravintola Kanerva on tunnettu maittavasta ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Ravintolan ikkunoista ja terassilta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Ravintola on saanut nimensä Sakari Topeliuksen v. 1889 ilmestyneen runokokoelman ”Kanervia” mukaan.

Kanervassa on 150 asiakaspaikkaa, lisäksi ravintolan yhteydessä kaksi kabinettia á 30-50 paikkaa sekä tunnelmallisessa à ala carte ravintola Panoramassa 40.

Ravintolassamme on A-oikeudet.

Ruokailut

Lounas- ja päivällisaikaan on tarjolla herkkuja runsaista buffetpöydistä. Sunnuntaisin kannattaa tulla kauempaakin nauttimaan juhlavasta pitopöydästä.

Buffet-pöydät

Panoraman à la carte-listalta löytyy vaihtoehtoja vaativammallekin herkkusuulle. Lohja Span pizzoja ei myöskään kannata jättää maistamatta. Voit tilata pizzan myös mukaan kotiisi tai vaikkapa huoneeseen.

À la carte

Viihde ja tapahtumat

Elävästä musiikista nautitaan kerran viikossa ja omatoimikaraoke on iltaisin käytössä ( ei tapahtuma-iltoina) ravintola Kanervassa! Ravintolassa järjestetään usein teemailtoja ja tapahtumia, joista kerromme tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Lue lisää

Ravintolamme on avoinna seuraavasti:

 • Ma-to klo 7.15 - 22.00 
 • Pe      klo 7.15 - 1.00
 • La      klo 8.00 - 1.00
 • Su      klo 8.00 - 21.00

Á la cartea tarjolla

 • Ma-to   klo 13 - 20.30
  Pe - la  klo 13 - 22.30
  Su       klo 13 - 20.30

  Á la carte tilaukset tehtävä viimeistään 15 min. ennen keittiön sulkeutumista!

Kesän ehdoton suosikki – Kanervan kattoterassi

Ravintola Kanervan aurinkoiselta kattoterassilta on upeat näköalat Lohjanjärven kauniisiin maisemiin. Osa terassin asiakaspaikoista on katetulla ja lasitetulla parvekkeella. Tule kokemaan Suomen suvi parhaimmillaan!
Terassilla voit nauttia auringosta myös rennosti aurinkotuoleissa. Aktiivisille kesästä nauttijoille löytyy kattoterassilta myös tekemistä vaikka koko perheelle, nimittäin kuuden radan mittainen minigolf-rata!

Katso tästä 360° kuvaa kattoterassilta

Liity ravintolan mobiili-etuklubiin 

Lämpimästi tervetuloa viihtymään! 

Tiedustelut ja pöytävaraukset

Ravintola
p. 030 608 4243
 
Myyntipalvelu
p. 030 608 40