Elämysaltaat, -saunat & -suihkut

SATUMAINEN KYLPYLÄ, JOLLA ON TARINA

Uuden kylpylän suunnittelussa lähtökohtana on ollut suomalaisuus sekä elämyksellisyys. Inspiraation lähteenä on ollut Sakari Topeliuksen Koivu ja Tähti -satu. Nämä elementit löytyvät kylpylän aistimaailmassa materiaaleissa, kuvina, tuoksuina, väreinä ja ääninä. Spa on siis elämys kaikille aisteille. Erilaisissa altaissa voit hoitaa kuntoasi tai vain nauttia olostasi. Elämyssaunaosasto suihkuineen antaa hoitoa ja hemmottelua sekä kehollesi että ajatuksillesi.

Kun Sakari Topelius aikoinaan asui Karjalohjalla, hän tuskin aavisti, että myöhemmin hänen satunsa mukaan nimettäisiin kylässä sijaitsevan kylpylähotellin saunat. Mutta Koivu ja Tähti eivät ole vain nimet:

Koivu +70 C°

Koivu -saunassa voit aistia suomalaisen koivumetsän ympärilläsi ja tuntea istuvasi rantasaunan lauteilla.

tähti +80 C°

Tähti -saunassa suomalainen saunaperinne yhdistyy Linnunradan tähtiin ja antaa Sinulle yllätyksellisen mutta silti tutun saunaelämyksen.

Suolasauna +55 C°

Suolasaunassa käytetään Himalajan mineraalisuolaa, joka pehmentää ihoa ja hoitaa hengitysteitä. Kiukaalle suolaa ei laiteta, vaan sitä hierotaan ihoon. Suolasaunassa ei myöskään heitetä löylyä, vaan nautitaan suolan hoitavasta vaikutuksesta miedossa lämmössä.

Höyrysauna +47 C°

Höyrysaunassa voit rentoutua eukalyptuksen tuoksussa. Lihaksesi kiittävät ja hengitystiet avautuvat.

Elämysaltaat

Span allasosastolla voit nauttia poreilevasta kylvystä kahdessa porealtaassa (+32 C°) tai kokeilla miltä tuntuu kuuma- (+38 C°) ja kylmävesialtaan (+7 C°) yhdistelmä. Virkistyt varmasti!

Kahluualtaat

Kahluualtaissa kylmä ja kuuma pistävät veren kiertämään ja pääset hemmottelemaan jalkapohjia hierovilla pyöreillä kivillä. Vuorottelu kylmässä (+7 C°) ja kuumassa (+38 C°) herättävät jalkasi varmasti.

Anna veden hoitaa

Vesihieronta-altaassa (+28 C°) hartioiden ja koko vartalon lihasten kireys saa helpotusta.

Lasten altaassa viihtyvät aikuisetkin

Jännittävä ääniallas ja liukumäki houkuttelevat lapsia, mutta myös aikuiset varmasti ymmärtävät sen viehätyksen. Kellumalla lasten altaan vedenalaisessa äänimaailmassa (+32 C°) myös mieli rentoutuu.

kokeile kiipeilyä

Isoon altaaseen (+28 C°) on tuotu kiipeilytelineet niitä vesipetoja varten, jotka haluavat kokeilla taitojaan seinäkiipeilyssä. Voit haastaa itsesi kiipeämään niin korkealle kuin mahdollista. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.

kuntouintiallas

Emme ole uudistamisvimmassa unohtaneet vesijuoksijoita emmekä kuntouimareita. Lohja Span 25 m:n kuntouintialtaassa (+28 C°) pääset edelleen pitämään kuntoasi yllä uimalla tai vesijumppaamalla. Altaan syvyys on matalassa päässä 100 cm ja syvässä päässä 170 cm.

elämyssuihkut

Erikoissaunaosastolla on saunojen lisäksi myös kolme elämyssuihkua; sumu, puro ja sade -toiminnoilla.

lämmitetyt divaanit

Spa-osastolta löytyy kaksi lämmitettyä divaania, joihin voi helposti kaikkien spa-elämysten jälkeen pysähtyä ihastelemaan poutapilviä tai jopa torkahtaa.