Sluttningshus

I sluttningshuset kopplar du av i lugnet från naturen

I omedelbar närhet av huvudbyggnaden (avstånd ca 100 - 120 m) ligger tre sluttningshus med rymliga familjerum, bekväma dubbelrum, trivsamma sviter samt förnyade superior-rum. Alla rum har egen ingång och fönster på sjösidan. Alla rum har dusch, wc, hårtork, TV, telefon och ett litet kylskåp. Familjerummen har även mikrovågsugn. Alla sluttningshus har gratis Wi-Fi-anslutning.

Se 360° foto av sluttningshusen från utsidan

Varje rum har egen ingång och vacker sjöutsikt. Avståndet till spat är endast ca 100 - 120 meter.

Storleken på de större familjerummen är över 24 m² och kan rymma upp till sex personer. Rummen har två 90 cm breda sängar, en 120 cm bred loftsäng för barn och en bäddsoffa.

Storleken på de mindre familjerummen är cirka 23 m² och kan enkelt rymma en familj på upp till fyra personer. Rummen har två 90 cm breda sängar och en 120 cm bred loftsäng för barn.

Man kan även beställa spjäl-/resesäng för barn under 3 år, kostnad 10 €. Pottor till rummen kan man beställa utan kostnader.

Se 360° foto från ett av våra familjerum.

Familjepaket

22 -24 m2

Bekanta dig med våra förmånliga familjepaket. Familjepaketen inkluderar logi för 2 vuxna samt 1 - 2 barn under 15 år, frukostbuffe samt fritt inträde till upplevelsespaet och konditionssalen.


Familjepaket 1 dygn 158 €

Familjepaket 2 dygn 298 €

Familjepaket 3 dygn 425 €

Boka genast Tel: 030 608 40 eller e-post myynti@lohjaspa.fi

Svit

+ extrabädd

46 m2

Sviter

De hemtrevliga och rymliga sviterna ligger även i sluttningshusen i omedelbar närhet av spats huvudbyggnad. Sviterna är idealiska för par, familjer och för små företagsmöten.

De har ett rymligt vardagsrum, sovrum, badrum och en egen bastu. Man sover mycket gott i sviterna som har en dubbelsäng i sovrummet. I vardagsrummet finns en bäddsoffa eller en säng. Vid behov kan vi även erbjuda en extrasäng eller spjälsäng.

I rummet hittar du bastu, dusch, wc, hårtork, TV, telefon, vattenkokare, mikrovågsugn, minibar, CD-spelare, badrockar och tofflor.

 

 360° bild på en av våra sviter

196EUR

Superior

2

24

m2

8 Superior -rum ligger i sluttningshus ca. 100 meter från huvudbyggnaden. Storleken på superior rummen är ca. 24 m² och det finns även balkong med sjöutsikt.

Rummen har dusch, wc, hårtork, badrockar och tofflor, TV, telefon, minibar, vattenkokare och gratis Wi-Fi-anslutning.

172 EUR


Husdjur med på semestern!

Vissa rum tillåter även husdjur mot en extra kostnad, 10,00 € / natt. Kom ihåg att nämna husdjuret i god tid när du bokar rum. Det finns begränsat med husdjursrum.