Sluttningshus

I sluttningshuset kopplar du av i lugnet från naturen

I omedelbar närhet av huvudbyggnaden (avstånd ca 100 m) ligger tre sluttningshus med rymliga Economy familjerum och Economy Twin rum, trivsamma Comfort rum med bastun samt förnyade superior-rum. Alla rum har egen ingång och fönster på sjösidan. Alla rum har dusch, wc, hårtork, TV, telefon och ett litet kylskåp. Familjerummen har även mikrovågsugn. Alla sluttningshus har gratis Wi-Fi-anslutning.

Se 360° foto av sluttningshusen från utsidan

Varje rum har egen ingång och vacker sjöutsikt. Avståndet till spat är ca 100 meter.

Storleken på de större Economy familjerummen är över 24 m² och kan rymma upp till sex personer. Rummen har två 90 cm breda sängar, en 120 cm bred loftsäng för barn och en bäddsoffa.

Storleken på de mindre Economy familjerummen är cirka 23 m² och kan enkelt rymma en familj på upp till fyra personer. Rummen har två 90 cm breda sängar och en 120 cm bred loftsäng för barn.

Man kan även beställa spjäl-/resesäng för barn under 3 år, kostnad 10 €. Pottor till rummen kan man beställa utan kostnader.

Se 360° foto från ett av våra familjerum.

Familjepaket

22 -24 m2

Bekanta dig med våra förmånliga familjepaket. Familjepaketen inkluderar logi för 2 vuxna samt 1 - 2 barn under 13 år, frukostbuffe samt fritt inträde till upplevelsespaet och konditionssalen.


Familjepaket 1 dygn 168 €

Familjepaket 2 dygn 318 €

Familjepaket 3 dygn 453 € €

Boka genast Tel: 030 608 40 eller e-post myynti@lohjaspa.fi

Comfort med bastu

+ extrabädd

46 m2

Comfort rum med bastu

De hemtrevliga och rymliga Comfort rummen ligger även i sluttningshusen i omedelbar närhet av spats huvudbyggnad. Rummen är idealiska för par, familjer och för små företagsmöten.

Alla Comfort rummen har olika inredningar, men har alla ett rymligt vardagsrum, sovrum, badrum och en egen bastu. I sovrummet finns en dubbelsäng och i vardagsrummet finns en bäddsoffa eller en säng. 

Rummen är fösedda även med dusch, wc, hårtork, TV, telefon, vattenkokare, mikrovågsugn, minibar, badrockar och tofflor.

 

 360° bild på en av våra Comfort rum

204EUR

Superior

2

24

m2

8 Superior -rum ligger i sluttningshus ca. 100 meter från huvudbyggnaden. Storleken på superior rummen är ca. 24 m² och det finns även balkong med sjöutsikt.

Rummen har dusch, wc, hårtork, badrockar, TV, telefon, minibar, vattenkokare och gratis Wi-Fi-anslutning.

179EUR


Husdjur med på semestern!

Vissa rum tillåter även husdjur mot en extra kostnad, 15,00 € / natt. Kom ihåg att nämna husdjuret i god tid när du bokar rum. Det finns begränsat med husdjursrum.