Rantataloissa kuin kesämökillä

Kylpylähotellin rannanpuoleisella piha-alueella sijaitsevissa rantataloissa majoitut mukavasti ja vietät kylpylälomaa kuin kesämökillä. Huoneissa on oma sisäänkäynti ja osassa myös oma terassi.

Rantataloissa on yhteensä 8 kpl kahden hengen standard-huonetta ja 12 kpl superior-huonetta, jotka saadaan yhdistettyä väliovella kahden huoneen perhehuoneeksi. Voit siis varata joko kahden hengen huoneen tai neljän hengen perhehuoneen. Mikäli haluat perhehuoneen mainitse varatessasi haluavasi kahden huoneen väliovellisen vaihtoehdon. 

standard 2 hh huoneet

2

17

m2

Huoneissa on erilliset vuoteet ja standard-tasoinen varustus: suihku, wc, puhelin, taulu-tv ja hiustenkuivain sekä maksuton wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Katso 360° kuva yhdestä rantatalohuoneestamme

 

 

Rantasuperiorit

2

17

m2

Rantasuperiorissa viihtyy vaikka useammankin lomapäivän. Viihtyisissä  huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Osassa huoneissa on 180 cm leveä kingsize vuode ja osassa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Huoneet soveltuvat myös vaikka perheen tai kaveriporukan yhteiselle lomalle, sillä voit varata 4 hengen porukalle kaksi huonetta väliovella. Huoneisiin ei saa lisävuoteita. 

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, silitysrauta ja - lauta sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

177EUR

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme