Rantataloissa kuin kesämökillä

Kylpylähotellin rannanpuoleisella piha-alueella sijaitsevissa rantataloissa majoitut mukavasti ja vietät kylpylälomaa kuin kesämökillä. Huoneissa on oma sisäänkäynti ja osassa myös oma terassi.

Rantataloissa on yhteensä 8 kpl kahden hengen standard-huonetta, 3 kpl studio-huonetta ja 12 kpl superior-huonetta. Osassa huoneista on väliovi ja kaksi huonetta voi yhdistää perhehuoneeksi. Voit siis varata joko kahden hengen huoneen tai neljän hengen perhehuoneen. Mikäli haluat perhehuoneen mainitse varatessasi haluavasi kahden huoneen väliovellisen vaihtoehdon. 

Standard lakeside

2

17

m2

Huoneissa on erilliset vuoteet ja standard-tasoinen varustus: suihku, wc, puhelin, taulu-tv ja hiustenkuivain sekä maksuton wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Katso 360° kuva yhdestä rantatalohuoneestamme

 

 

Superior lakeside

2

17

m2

Rantasuperiorissa viihtyy vaikka useammankin lomapäivän. Viihtyisissä  huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Osassa huoneissa on 180 cm leveä kingsize vuode ja osassa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Huoneet soveltuvat myös vaikka perheen tai kaveriporukan yhteiselle lomalle, sillä voit varata 4 hengen porukalle kaksi huonetta väliovella. Huoneisiin ei saa lisävuoteita. 

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit aikuisille, silitysrauta ja - lauta sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Studio

22

m2

Studio -huoneet sijaitsevat rannan puolella erillisessä rakennuksessa n. 200 metrin päässä päärakennuksesta. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti sekä ikkuna järvelle päin. Huonevarusteluun kuuluu vesipiste, mikro,vedenkeitin, jääkaappi, tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, sekä maksuton wi-fi yhteys. Huoneessa on ilmastointi. Huoneessa on 180 cm leveä kingsize vuode ja 1-2 lisävuodetta. Viihtyisissä huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme