Bonusjärjestelmä

Solaris bonusohjelma
SOLARIS-BONUSOHJELMA ON UUDISTUNUT


Kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut. Jos sinulle on vielä käyttämättä Bonus-euroja, voit kuitenkin niitä vielä hyödyntää niin kauan kuin ne ovat voimassa.
Jos olet jo Bonus-asiakas, sinun ei tarvitse tehdä mitään voidaksesi hyödyntää uuden järjestelmän tarjoamat edut. Ne näkyvät omalla jäsentililläsi ja saat niistä myös tietoa sähköpostitse.

Ohje kertyneiden Bonus-eurojen käyttämiseen:
Näet Bonus-eurosi määrän ja niiden vanhenemisen kirjautumalla omalle Solaris-bonustilillesi. Kirjautumislinkki Bonustilille löytyy nettisivun yläreunasta.
Jotta voit hyödyntää Bonus-eurosi, tulee sinun tehdä varaus myyntipalvelusta myynti@lohjaspa.fi puh, 030 608 40 - valitettavasti tällaista varausta ei voi tehdä nettivaraamossa.
Uudet varaukset eivät enää kerrytä uusia Bonus-euroja.
Jos sinulla on vielä Bonus-euroja käyttämättä, niin nyt kannattaa ne hyödyntää vaikka kesälomareissuun!


Uusi Bonus-ohjelma -liity mukaan! Avaa Bonus-tili ja hyödynnä kuukausittaiset Bonus-tarjoukset

BONUS-tilin avulla saat tuntuvia etuja! Liity nyt Solaris Bonus -etuohjelman jäseneksi ja nautti Kylpylähotelli Rauhalahden (ja myös sisaryrityksemme Lohja Spa Resorti) tarjoamista lomaeduista!
Palkitsemme Solaris Bonus-etuohjelmaan liittyneitä joka kuukausi vaihtuvilla eduilla. Saat kuukauden alussa omalle jäsentilillesi tarjoushintaisen tai euromääräisen edun koodina, jonka lähetämme sinulle myös sähköpostitse.

Rekisteröidy (luo oma bonustili) ja kirjaudu Solaris-Bonustilille!

Liity Bonus-ohjelmaan rekisteröitymällä www.lohjaspa.fi -sivustolla, lomake löytyy etusivun yläreunasta nimellä "BONUSTILI"
Rekisteröinnin jälkeen sinun on ehdottomasti aktivoitava tili antamasi sähköpostin kautta - muuten järjestelmä ei toimi. Siirry siis sähköpostiisi ja aktivoi tili.
Yksi henkilö voi rekisteröityä vain kerran ja avata vain yhden tilin.

Katso tästä liitteestä tarkemmat Bonus-järjestelmän ohjeet    
Rekisteröidy täällä!