Bonusjärjestelmä

SOLARIS-BONUSJÄRJESTELMÄ

Rekisteröidy (luo oma Solaris-bonustili) ja kirjaudu Solaris-etutilille! Saat rahanarvoisia etuja Solaris Kylpylöissä!
Bonus-järjestelmää voi käyttää hyväksi vain nettivaraamon kautta varatessa. Tällöin myös varaus tulee maksaa varauksen yhteydessä.

Rekisteröitymällä Solaris Kylpylät -nettisivustolle (esim. www.lohjaspa.fi -sivustolla) voit liittyä Solaris bonus -ohjelmaan. Siihen voivat osallistua kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite. Yksi henkilö voi rekisteröityä vain kerran ja avata vain yhden tilin.

Kun rekisteröidyt ja avaat Solaris BONUS -tilin saat rekisteröitymis- ja tilinavausetuna 20 euron kertaluontoisen bonuksen. Tämän bonuksen voit käyttää heti ensimmäisen varauksen yhteydessä tai voit jättää sen bonus-tilillesi myöhempää käyttöä varten.

Kertaluontoisen bonuksen lisäksi saat aina seuraavista varauksista 10 % bonuksen myöhempää käyttöä varten. Bonus kertyy omalle tilillesi. Voit käyttää ansaitut bonukset seuraavaan lomavaraukseesi. Bonus - eurojen saaminen hyväksyttävästä varauksesta edellyttää, että olet kirjautunut sivustoon ennen varauksen tekemistä.

Bonus-tilin avulla saat monia etuja, jotka helpottavat varaamista. Varausprosessi on nopeampaa, sillä jatkossa varaustietosi syötetään automaattisesti varaukseen. Bonus-tilin käyttöönotto nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja sen kautta voit myös katsella vanhoja lomavarauksiasi sekä tarkistaa varaamasi loman tiedot sekä omat bonuksesi.

Kun sinulla on oma Bonus-tili ja teet varausta, järjestelmä tiedustelee sinulta, haluatko käyttää juuri nyt kertyneitä bonuksia hyväksesi. Mikäli hyväksyt tämän, varaus tulee maksaa heti. 

Katso tästä liitteestä tarkemmat Bonus-järjestelmän ohjeet
Rekisteröidy täällä!