Online varaus

NETTIVARAAMON OHJEET

Kaikki ONLINE -majoitusvaraukset sisältävät aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Internetin kautta voi varata huoneen jo samalle päivälle ja siitä 90 vrk eteenpäin. Jos haluat tehdä varauksen myöhemmälle ajalle, ole yhteydessä myyntipalveluumme: myynti@lohjaspa.fi / puh 03060840.

Varauslomakkeen vuodemäärä tarkoittaa suurinta vuodemäärää, joka kyseisessä huoneessa on mahdollinen. Oikea hinta ei löydy vuodemäärän mukaan, vaan teidän tulee valita se hintakuvaus, joka sopii teidän henkilömääräänne. Perheille on omat omat perhepakettihinnat.

Etukäteen maksetussa Internet-varauksessa varaaja suostuu varauspyynnön lähettäessä siihen, että varauksen arvo veloitetaan täysimääräisenä hänen tililtään/luottokortiltaan.

Mikäli internet-varausjärjestelmä ei voi tarjota huonetta toivomallesi ajanjaksolle, tarkista viimeinen varaustilanne hotellista!

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16 mennessä, luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.


Maksutapa

Maksutavaksi voit valita maksun saavuttaessa hotelliin tai voit suoirttaa maksun etukäteen internet-varauksen yhteydessä Paytrailin kautta luottokortilla tai verkkopankista. Jos haluat käyttää bonusedun on maksu suoritettava varauksen yhteydessä. 


Peruutukset / varausten muutokset

Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa ennakkoon maksamaasi huonevarausta, ota yhteys hotelliin. Huonevarauksen voi peruuttaa vähennettynä toimistomaksulla (10 €) viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Tämän jälkeen peruutetusta huonevarauksesta veloitamme varauksen ensimmäisen vuorokauden.

Jos asiakas ei saavu hotelliin eikä ole peruuttanut huonetta, hotellilla on oikeus veloittaa vuorokauden hinta.

Varaa loma