Online varaus

NETTIVARAAMON OHJEET

Kaikki ONLINE -majoitusvaraukset sisältävät aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Internetin kautta voi varata huoneen aikaisintaan seuraavalle päivälle (huomiselle) ja siitä 180 vrk eteenpäin. Internet-varauksena voi varata korkeintaan 4 huonetta ja 8 hengelle.

Varauslomakkeen vuodemäärä tarkoittaa suurinta vuodemäärää, joka kyseisessä huoneessa on mahdollinen. Oikea hinta ei löydy vuodemäärän mukaan, vaan teidän tulee valita se hintakuvaus, joka sopii teidän henkilömääräänne. Perheille on omat omat perhepakettihinnat.

Etukäteen maksetussa Internet-varauksessa varaaja suostuu varauspyynnön lähettäessä siihen, että varauksen arvo veloitetaan täysimääräisenä hänen tililtään/luottokortiltaan.

Mikäli internet-varausjärjestelmä ei voi tarjota huonetta toivomallesi ajanjaksolle, tarkista viimeinen varaustilanne hotellista!

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 mennessä, luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.


Maksutapa

Maksu suoritetaan etukäteen maksetun internet-varauksen yhteydessä luottokortilla (Visa, MasterCard) tai verkkopankin kautta (Nordea, Osuuspankki). Varaus on voimassa vasta, kun se on maksettu.


Peruutukset / varausten muutokset

Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa ennakkoon maksamaasi huonevarausta, ota yhteys hotelliin. Huonevarauksen voi peruuttaa vähennettynä toimistomaksulla (8 €) viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Tämän jälkeen peruutetusta huonevarauksesta veloitamme 50% huonehinnasta.

Jos asiakas ei saavu hotelliin eikä ole peruuttanut huonetta, hotellilla on oikeus veloittaa vuorokauden hinta.

Varaa loma