Rinnetalossa lomailet luonnon rauhassa

Päätalon välittömässä läheisyydessä (etäisyys n. 50-100 m) sijaitsee kolme rinnetaloa, joista löytyy tilavia perhehuoneita, mukavia kahden hengen huoneita ja viihtyisiä saunallisia sviittejä sekä uusia superior-huoneita. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti ja ikkunat järven puolella.

Lemmikki mukaan lomalle! Osaan rinnehuoneista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä jo hyvissä ajoin varatessasi huonetta.

Katso 360° kuva rinnetaloista ulkopuolelta

Rinnetalojen 2hh

m2

Rinnetaloissa on myös viihtyisiä kahden hengen huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti sekä patio ja ikkunat järvelle päin. Upea Lohjanjärven luonto on vain askeleen päässä.

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, hiustenkuivain, taulu-tv, puhelin, pieni jääkaappi sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

 

 

Rinnetalojen perhehuoneet

23-24 m2

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat rinnetaloissa. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti ja kaunis näköala järvelle päin. Etäisyys kylpylään vain n. 50-100 metriä.

Isommat perhehuoneet ovat kooltaan reilut 24m² ja niihin mahtuu majoittumaan jopa 6 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä, 120 cm levyinen parvisänky lapsille ja levitettävä vuodesohva.

Pienemmät perhehuoneet ovat kooltaan noin 23 m² ja niihin mahtuu mukavasti majoittumaan 4 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä ja 120 cm levyinen parvisänky lapsille.

Perhehuoneisiin voi myös tilata lasten matkasängyn. Matkasängyn hinta on 10€.

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, taulu-tv, puhelin, mikro, jääkaappi, hiustenkuivain sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Katso 360° kuva perhehuoneesta

Rinnetalon Sviitti

+ lisävuode

46 m2

Sviitit sijaitsevat rinnetalon alakerrassa/yläkerrassa. Sviitit ovat erilaisia sisustukseltaan mutta kaikissa on oleskeluhuone ja makuuhuone erikseen, kylpyhuone ja oma sauna. Sviitissä yövyt mukavasti - makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva tai lisävuode. Tarvittaessa toimitamme myös toisen lisävuoteen tai pinnasängyn.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibaari, cd-soitin, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Varaukset myyntipalvelusta.

195EUR

myynti@lohjaspa.fi / 030 608 40 (ma-pe 8-17)

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme