Rinnetalossa lomailet luonnon rauhassa

Päätalon välittömässä läheisyydessä (etäisyys n.100 m) sijaitsee kolme rinnetaloa, joista löytyy tilavia Economy perhehuoneita, mukavia kahden hengen Economy huoneita, viihtyisiä saunallisia Comfort huoneistoja sekä uusittuja superior-huoneita. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti ja ikkunat järven puolella.

Lemmikki mukaan lomalle! Osaan rinnehuoneista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä jo hyvissä ajoin varatessasi huonetta.

Katso 360° kuva rinnetaloista ulkopuolelta

Rinnetalojen Economy 2 hengen huoneet

m2

Rinnetaloissa on myös väljiä kahden hengen Economy-huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti sekä ikkunat järvelle päin. Upea Lohjanjärven luonto on vain askeleen päässä.

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, hiustenkuivain, taulu-tv, puhelin, pieni jääkaappi sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia. 

 

Rinnetalojen Economy perhehuoneet

23-24 m2

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat rinnetaloissa. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti ja kaunis näköala järvelle päin. Etäisyys kylpylään vain n. 100 metriä.

Isommat perhehuoneet ovat kooltaan reilut 24m² ja niihin mahtuu majoittumaan jopa 6 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä, 120 cm levyinen parvisänky lapsille ja levitettävä vuodesohva.

Pienemmät perhehuoneet ovat kooltaan noin 23 m² ja niihin mahtuu mukavasti majoittumaan 4 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä ja 120 cm levyinen parvisänky lapsille.

Perhehuoneisiin voi myös tilata lasten matkasängyn. Matkasängyn hinta on 10€.

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, taulu-tv, puhelin, mikro, jääkaappi, hiustenkuivain sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Katso 360° kuva perhehuoneesta

Rinnetalon Comfort huoneisto

+ lisävuode

46 m2

Comfort huoneistot sijaitsevat rinnetalon alakerrassa/yläkerrassa.Huoneistot ovat erilaisia sisustukseltaan, mutta kaikissa on oleskeluhuone ja makuuhuone erikseen, kylpyhuone ja oma sauna. Huoneistoissa yövyt mukavasti - makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva tai lisävuode. Tarvittaessa toimitamme myös toisen lisävuoteen tai pinnasängyn.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Varaukset myyntipalvelusta.

201EUR

myynti@lohjaspa.fi / 030 608 40 (ma-pe 8-17)

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme