Rinnetalossa lomailet luonnon rauhassa

Päätalon välittömässä läheisyydessä (etäisyys n.100 m) sijaitsee kolme rinnetaloa, joista löytyy tilavia Economy perhehuoneita, mukavia kahden hengen Economy huoneita, viihtyisiä saunallisia Comfort huoneistoja sekä uusittuja superior-huoneita. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti ja ikkunat järven puolella.

Lemmikki mukaan lomalle! Osaan rinnehuoneista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä jo hyvissä ajoin varatessasi huonetta.

Katso 360° kuva rinnetaloista ulkopuolelta

Rinnetalojen Standard Twin huoneet

m2

Rinnetaloissa on myös väljiä kahden hengen standard-huoneita. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti sekä ikkunat järvelle päin. Upea Lohjanjärven luonto on vain askeleen päässä. Huoneet on remontoitu v. 2023

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, hiustenkuivain, tv, puhelin, pieni jääkaappi sekä maksuton wi-fi yhteys sekä lisävuode tarvittaessa. Huoneessa ei ole ilmastointia. 

 

Rinnetalojen Economy perhehuoneet

23-24 m2

Kaikki perhehuoneet sijaitsevat rinnetaloissa. Jokaisessa huoneessa on oma sisäänkäynti ja kaunis näköala järvelle päin. Etäisyys kylpylään vain n. 100 metriä.

Isommat perhehuoneet ovat kooltaan reilut 24m² ja niihin mahtuu majoittumaan jopa 6 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä, 120 cm levyinen parvisänky lapsille ja levitettävä vuodesohva.

Pienemmät perhehuoneet ovat kooltaan noin 23 m² ja niihin mahtuu mukavasti majoittumaan 4 henkinen perhe. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä ja 120 cm levyinen parvisänky lapsille.

Perhehuoneisiin voi myös tilata lasten matkasängyn. Matkasängyn hinta on 15€.

Huoneiden varusteluun kuuluu suihku, wc, taulu-tv, puhelin, mikro, jääkaappi, hiustenkuivain sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Katso 360° kuva perhehuoneesta

Rinnetalon Comfort huoneisto

+ lisävuode

46 m2

Comfort huoneistot sijaitsevat rinnetalon alakerrassa/yläkerrassa.Huoneistot ovat erilaisia sisustukseltaan, mutta kaikissa on oleskeluhuone ja makuuhuone erikseen, kylpyhuone ja oma sauna. Huoneistoissa yövyt mukavasti - makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva tai lisävuode. Tarvittaessa toimitamme myös toisen lisävuoteen tai pinnasängyn.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Varaukset myyntipalvelusta.

201EUR

myynti@lohjaspa.fi / 030 608 40 (ma-pe 8-17)

Superiorhuoneet

2

24

m2

Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke järvinäkymällä. 

Huonevarusteluun kuuluu king size -vuode, vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, puhelin, kylpytakit aikuisille sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

177EUR

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme