Varausehdot ryhmille

 Ryhmien majoitus- ravintola-, kylpylä- ja vapaa-ajantuotteisiin liittyvien tilausten toimitusehdot 

1) VARAUKSEN PERUUTUS

Varauksen peruuntuessa tilaaja sitoutuu ilmoittamaan peruutuksesta Lohja Spalle:
a) vähintään 30 vrk ennen tilaisuuden alkua, mikäli varaus käsittää kokonaan jonkun ravintolatilan, kokoustilan tai yksityistilaisuuden kylpylässä, tai majoituksen vähintään 10 henkilön ryhmälle, ellei toisin ole sovittu.
b) vähintään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua varauksen käsittäessä osan jotakin ravintolaa, osan kylpylää ellei toisin sovita. Ehto koskee myös tilattuja vapaa-ajan- ja seikkailutuotteita.
Mikäli peruutus tapahtuu em. ehtoja myöhemmin, Lohja Spa & Resort on oikeutettu veloittamaan peruutuksesta aiheutuneet välittömät kustannukset.
Pakottavista syistä Lohja Spa & Resortilla on oikeus siirtää varaus toiseen vastaavanlaiseen tilaan neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa ja maksamalla siirrosta asiakkaalle aiheutuneet välittömät kustannukset.

2) ATERIAVARAUSTEN MUUTOKSET
Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan osanottajamäärän ja vahvistuksen tarjoilusta Lohja Spa & Resortille vähintään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua.

3) HINNANMUUTOKSET
Alkoholijuomien anniskeluhintojen suhteen varataan Lohja Spalle oikeus Lohja Span toimittajien taholta tuleviin muutoksiin. Hintojen muutoksista pyritään ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman pian.
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin mitkä johtuvat mahdollisista alv.-kannan muutoksista.

4) MAKSUEHDOT
Maksuehdoista ja ennakkomaksua koskevista järjestelyistä Lohja Spa & Resort sopii etukäteen tilaajan kanssa. Mikäli tilaajana on yritys ja tilaaja haluaa laskutuksen myöhemmin, vaaditaan etukäteen tehtyä laskutussopimusta tilaajayrityksen ja Lohja Span välillä. Yksityishenkilöiden tilaukset maksetaan käteisellä tai kortilla. Laskutuslisä on 10,00€.

 

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme