FirstBeat

Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelujen tulkintaan ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Se kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja unen laatua. Saat lisäksi tietää, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi tarpeeksi tehokasta saadaksesi aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaaksesi kuntoasi.

Voit tilata Hyvinvointianalyysin itsellesi, yrityksen henkilöstölle tai liittää sen esimerkiksi kokouspakettiin tai kuntoremonttiin. Mittaus sopii kaikille elämäntapamuutosta aloittaville, urheilijoille, väsymyksestä ja stressistä oireileville ja jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Henkilökohtainen mittaus ja palaute motivoivat muutokseen.

First Beat hyvinvointianalyysi

TUNNISTA STRESSI

Tunnista kuormittavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Kuormitus on elimistölle hyväksi sopivassa määrin, mutta ylikuormittuminen pitkään jatkuneena ja riittämätön palautuminen altistavat sairauksille ja toimintakyvyn laskulle.

PALAUDU PAREMMIN

Näe palaudutko unen aikana ja tuleeko päiväsi aikana palauttavia hetkiä. Saat tarkkaa tietoa unen määrästä ja unen laadusta.

LIIKU OIKEIN

Näe liikunnan vaikutukset ja löydä itsellesi sopiva treenimuoto ja -taso. Nyt uutuutena Hyvinvointianalyysissa on myös kuntotaso-ominaisuus, mikä antaa arvion maksimaalisesta hapenottokyvystäsi (VO2max) eli kestävyyskunnosta. Saat selville kuntotasosi, kun teet puolen tunnin reippaan kävelylenkin mittausjakson aikana.  

Palvelu sisältää:

Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.

Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren.

Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse.

30 min palautteen asiantuntijalta Lohja Spassa tai etänä video-/puhelinyhteyden välityksellä.

Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi

Varaukset arkisin puhelimitse 030 608 4286
tai sähköpostilla
pirkko.ohvo@lohjaspa.fi
Voit ostaa myös lahjakortin läheisellesi lahjakorttikaupastamme.

Katso lisätietoja!