Luonto- & kalastuselämykset

"Salpausselän pohjoispuolella on Karjalohjan pitäjä, seutu, joka on täynnä vuoria, järviä, mäkiä ja hiekkaisia harjuja. Tämä muutoin kova ja ankara Suomen luonto on heitellyt runsaalla kädellään lahjojaan näihin onnellisiin laaksoihin. Täällä ei ole koskaan hallaa. Täällä menestyvät monet jalompien hedelmäpuiden lajit ja harvinaiset kasvit: kasvi- ja eläinkunta näyttää täällä rehoittavan kauniimpana kuin muualla maassamme." - Sakari Topelius "Maamme kirja" –

Luonto kutsuu ulos!

Lohja Spata ympäröivä vehreä lehtomaisema ja Etelä-Suomen suurin järvi, Lohjanjärvi, tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kaikille luonnossa liikkujille. Voit tehdä vaikka kävely- ja pyöräretkiä tai uida, soudella, kalastaa ja meloa. Talvella voit pilkkiä, lumikenkäillä, potkukelkkailla, hiihtää tai kokeilla vaikkapa avantouintia! Lohja Span tonttia kiertää Ylhän kierros, n. 1,1 km vaihtelevamaastoinen kävelyreitti. Lähialueilta löytyy myös paljon tutustumisen arvoisia luontokohteita.

LUONTORETKIKOHTEITA LÄHIYMPÄRISTÖSSÄ

Karkalin luonnonpuisto (veneellä 3 km, autolla 25 km)
Pappilanniemen laavu (veneellä 2 km, kävellen 5 km)
Tammiston arboretum (veneellä 3,5 km, kävellen 6 km)
Lohjansaari (veneellä 4 km)
Paavolan tammi Lohjansaaressa

OUTDOORS FINLAND -REITIT

MAINEIKAS KALASTUSKOHDE

Lohjanjärvi on Etelä-Suomen suurin järvi ja tarjoaa upeat puitteet kalastuksen harrastajille.
Lohjanjärvestä pyydetään ensisijaisesti kuhaa, taimenta ja haukea. Koukkuun voi tarttua joskus myös toutain. Kalastusta varten tarvitset kalastusluvan. Lohja Spasta voit ostaa luvan Karjalohjan selän kalastusalueelle. Lisäksi täytyy suorittaa valtion kalastuksenhoitomaksu. Vuokraamme myös soutuveneitä, intiaanikanootteja ja kajakkeja.

 Tilauksesta järjestämme kalastus- ja luontoretkiä Lohjanjärvelle yhteistyökumppaneittemme avulla.

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

030 608 40
(ma-pe klo 8-16.00)