Asiakkaan info

Oleskeluaika: Huone on käytössänne klo 16 mennessä, ja huoneen luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.

Vastaanotto: Hotellin vastaanotto palvelee päivittäin klo 7.00 – 22, yö portieeri päivystää klo 22.00 – 07.00 välisenä aikana.

Paikoitus: ilmainen parkkipaikka. Sähköautojen lataustolpat toimivat eParking sovelluksella, ja niitä voi käyttää myös ei-sähköautojen lämmittämiseen. Parkkipaikallamme on myös tavallisia auton lämmitystolppia, tolppapaikalle pysäköinnistä veloitamme 10€/vrk.

Alueen kartta

WIFI: Hotellihuoneissa sekä yleisissä tiloissa ilmainen WiFi käytössänne.

Matkatavarat: Ilmainen matkalaukkujen säilytystila sijaitsee hotellin vastaanoton läheisyydessä.

Silitys: Kylpylähotellin päätalossa on ”Toimela” missä on pesukone, kuivauskaappi sekä silitysrauta- että lauta. Toimela on käytössä hotellin majoittuville vieraille veloituksetta, mutta pesuaineet tulee tuoda itse. Pesuainetta voi myös ostaa hotellin vastaanotosta.

Hissi: Kylpylähotellin päätalossa on hissi. Rakennuksessa on 2 kerrosta.

Lemmikit: Meille voi ottaa mukaan lemmikkejä, lemmikkihuoneita on rinnetaloissa useampi ja päätalossa yksi. Lisämaksu 15,00 € / vrk. Lemmikkihuoneen saatavuus on tarkistettava hotellista hyvissä ajoin ennen tuloa.

Lapsille: Monitoimihalli ja ulkoleikkipuisto. Kylpylässä on 8 eri allasta, joista yksi on pienille lapsille soveltuva allas pienellä liukumäellä. Kuntouintialtaan yhteydessä on kiipeilyseinä.

Kioski: Hotellin vastaanotossa sijaitsevista shopista voit tehdä ostoksia: makeisia, juomia, matkamuistoja jne.

Esteettömyys: Kylpylähotellissa on muutama erityishuone, joissa on wc:n nousutuki ja -korotus sekä suihkutuoli. HUOM. huoneissa on tavalliset 90 cm leveät vuoteet.

Kuntopolku: Lohja Span alueen kiertää n. kilometrin pituinen kuntopolku. Hotellin lähellä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Hotellin pihapiirissä voi pelata mm. frisbeegolfia. Hotellilla on oma lapsiystävällinen uimaranta n. 100 – 150 metrin päässä majoitustiloista. Hotellista voi vuokrata mm. soutuveneitä, kanootteja, kajakkeja, Sup-lautoja ja polkupyöriä.

Hemmotteluhoitoja: Hotellin hoitolassa on hyvä valikoima erilaisia hoitoja kuten hierontaa, yrttikylpyjä, kosmetologin hoitoja ja valmiita Day Spa-hoitopaketteja. Hoidot tulee varata hyvissä ajoin ennen tuloa. Hoitovarauksia otetaan vastaan arkisin klo 8 – 16 välisenä aikana puh 030 608 40 tai sähköpostilla myynti@lohjaspa.fi

Maksutavat: Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit, lähimaksu, sekä käteinen. Lounas -ja liikuntapalveluihin käyvät maksuna seuraavat edut:

Edenred (klassinen hieronta, liikuntapalvelut, lounas)
Smartum (klassinen hieronta, liikuntapalvelut, lounas)
ePassi (klassinen hieronta, liikuntapalvelut, lounas)
Eazybreak (klassinen hieronta, liikuntapalvelut, lounas)

Löytötavarat: Unohtuneita uikkareita, kirjoja, sukkia, hattuja, latureita yms. voit kysellä vastaanotostamme puh 030 608 4100 / vastaanotto@lohjaspa.fi. Kerroshuolto toimittaa huoneista tai kylpylästä löytyneet tavarat vastaanottoon säilytykseen. Voimme postittaa löytyneet tavarat. Löytötavaramaksu on 20€ ja kattaa laskutus- säilytys- ja postituskulut. 

Löytötavarat toimitetaan kahden viikon välein Suomen Löytötavarapalveluun, mistä voit tiedustella unohtuneita tavaroita:
Suomen Löytötavarapalvelu Oy
https://loytotavara.net
Palvelunumeromme Suomessa 24h
0600 41006
Ma-pe 9-18
1,92 EUR/puhelu + 2,38 EUR/min + pvm
Muina aikoina
1,92 EUR/puhelu + 3,58 EUR/min + pvm
Jonotus on lisämaksutonta

 Peruutusehdot löytyvät täältä

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme