Töihin elämyskylpylään!

Lohja Spa & Resort on monipuolinen kylpylä- ja kuntoutuskeskus Lohjalla. Lohja Spassa voi majoittua kauniissa järvimaisemassa, rentoutua uudessa elämyskylpylässä ja nauttia monipuolisista hemmotteluhoidoista sekä ravintolan palveluista. Lohja Spa on myös suosittu paikka erilaisille tapahtumille ja juhlille.

Yleislääketieteen erikoislääkäri
Karjalohjan Kuntoutumiskeskukseen / Lohja Spa & Resortiin

Haemme Karjalohjan Kuntoutumiskeskukseen / Lohja Spa & Resortiin yleislääketieteen erikoislääkäriä kuntoutuksen moniammatilliseen työryhmään.
Lohja Spa & Resort sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Karjalohjalla, Lohjanjärven rannassa, noin 90 km Helsingistä ja Turusta.

Toteutamme kuntoutusta pääasiallisesti yhteistyössä Kansaneläkelaitoksen kanssa ja kuntoutustuotteitamme ovat mm. Omaishoitaja-, Mielenterveys-, TAITO- ja Tuki- ja liikuntaelinkuntoutus.
Asiakaskuntaamme kuuluu myös Valtionkonttorin veteraanikuntoutusta,kuntoremontteja ja yksilöfysioterapiaa sekä yrityksille räätälöityjä työhyvinvointipäiviä ja erilaista ryhmätoimintaa.
Lääkärin työnkuva on monipuolinen ja sisältää yksilövastaanottotoiminnan lisäksi ryhmänohjausta, moniammatillisen työryhmän kanssa työskentelyä ja kuntoutustoiminnan kehittämistä.
Yhteistyö eri alojen ammattilaisten, muiden talon osastojen sekä sidosryhmien kanssa on arkipäivää. Työssäsi vastaat kuntoutuksen lääketieteellisestä toiminnasta, laadukkaan kuntoutuksen toteutuksesta sekä sen tuloksellisuudesta.
Olet vahvasti mukana toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvässä porukassa. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Karjalohjalla, keskellä kaunista uusimaalaista luontoa.
Annamme työhön hyvän perehdytyksen ja Lohja Spa &Resortin henkilöstöedut ovat käytettävissäsi. Täytämme paikan mahdollisimman pian.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, osoitathan työhakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 6.10.2020 mennessä osoitteeseen: mikko.flander@lohjaspa.fi.

Lisätietoja tehtävästä Sinulle antaa:
Palvelupäällikkö Mikko Flander, 043-825 7136
mikko.flander@lohjaspa.fi

Voit lähettää avoimen hakemuksen osastoillemme: 

Palvelupäällikko Mikko Flander mikko.flander@lohjaspa.fi (kuntoutus, kylpylä, hotelli)

Ravintolapäällikkö Mia Saario mia.saario@lohjaspa.fii