Töihin elämyskylpylään!

Lohja Spa & Resort on monipuolinen kylpylä- ja kuntoutuskeskus Lohjalla. Lohja Spassa voi majoittua kauniissa järvimaisemassa, rentoutua uudessa elämyskylpylässä ja nauttia monipuolisista hemmotteluhoidoista sekä ravintolan palveluista. Lohja Spa on myös suosittu paikka erilaisille tapahtumille ja juhlille.

Voit lähettää avoimen hakemuksen osastoillemme: 

Palvelupäällikko Mikko Flander mikko.flander@lohjaspa.fi (kuntoutus, kylpylä, hotelli)

Ravintolapäällikkö Mia Saario mia.saario@lohjaspa.fii

 

Lohja Spa & Resort sijaitsee Lohjanjärven rannalla 90 km:n päässä sekä Helsingistä että Turusta. Hotellissa on kattavat kylpylä- ja vapaa-ajanpalvelut, rantasauna ja suosittu ruoka- ja tanssiravintola.

Lohja Spa & Resortin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Siellä järjestetään live-musiikkitapahtumia, teema- ja karaokeiltoja. Lohja Spa & Resort on tunnettu myös perhejuhlien mm. häiden ja syntymäpäivien pitopaikkana. 

 

Nyt haemme tiimiimme, määräaikaiseen työsuhteeseen TARJOILIJAA

 

Haemme asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettua, iloista, ahkeraa ja vastuuntuntoista, vankan ravintola-alan kokemuksen omaavaa tarjoilijaa.

Tarjoilijana hallitset monipuolisesti kokous, tilaus, á la carte tarjoilun ja baarityöskentelyn. Olet myyntihenkinen, sinulla on pilkettä silmäkulmassa kiireenkin keskellä, olet joustava sekä paineensietokykyinen, sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi. Hallitset tarjoilun suomen kielellä sekä englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoiset ja mahtavat työtoverit sekä Solaris-konsernin henkilöstöedut.

Työ on vuorotyötä ja tehtävä määräaikainen 1.8.-31.10.2020

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera 19.7.2020 mennessä ravintolapäällikkö Mia Saariolle sähköpostilla mia.saario@lohjaspa. Tiedustelut Mia Saario puh. 043 825 3767