Töihin elämyskylpylään!

Lohja Spa & Resort on monipuolinen kylpylä- ja kuntoutuskeskus Lohjalla. Lohja Spassa voi majoittua kauniissa järvimaisemassa, rentoutua uudessa elämyskylpylässä ja nauttia monipuolisista hemmotteluhoidoista sekä ravintolan palveluista. Lohja Spa on myös suosittu paikka erilaisille tapahtumille ja juhlille.

 

Ravintola

Lohja Spa & Resort sijaitsee Lohjanjärven rannalla 90 km:n päässä sekä Helsingistä että Turusta. Hotellissa on kattavat kylpylä- ja vapaa-ajanpalvelut, rantasauna ja suosittu tanssiravintola.
Hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Lisäksi järjestetään live-musiikkitapahtumia, teema- ja karaokeiltoja. Lohja Spa & Resort on tunnettu myös perhejuhlien mm. häiden ja syntymäpäivien pitopaikkana. 

 

Haemme tiimiimme reipasta ja oma-aloitteista

KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen (heti-elokuun loppuun asti)

Työtehtävät ovat pääasiallisesti astiahuoltoa sekä aamiaisen valmistusta ja esille laittoa sekä aamiaispöydästä huolehtimista. Työ on vuorotyötä ja edellyttää hygieniapassia.
Tarjoamme:
·        mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua Lohja Spa & Resortin vilkkaaseen elämään ja tapahtumiin.
·        mahtavat työkaverit ja Solaris-konsernin erittäin hyvät henkilöstöedut
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera 20.3.2022 mennessä johtaja Arja Saariselle sähköpostilla arja.saarinen@lohjaspa.fi. Tiedustelut Arja Saarinen puh. 043 825 7131

 

Haemme mahtavaan tiimiimme kesäksi kahta

TARJOILIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen (kesä-elokuu)

Haemme asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettuja, iloisia, ahkeria ja vastuuntuntoisia, vankan ravintola-alan kokemuksen omaavia tarjoilijoita kesäkaudelle (kesä-elokuu).
Tarjoilijana hallitset monipuolisesti kokous-, tilaus- ja á la carte tarjoilun sekä baarityöskentelyn.

Olet myyntihenkinen, joustava sekä paineensietokykyinen ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa kiireenkin keskellä. Sinulta pitäisi löytyä myös hygienia- sekä anniskelupassi. Hallitset tarjoilun suomen kielellä sekä englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoiset ja mahtavat työkaverit sekä Solaris-konsernin henkilöstöedut.
Työ on vuorotyötä ja alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera johtaja Arja Saariselle sähköpostilla arja.saarinen@lohjaspa.fi. Tiedustelut Arja Saarinen puh. 043 825 7131.

Haemme mahtavaan tiimiimme kesäksi 

KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen (kesä-elokuu)

Toivomme, että sinulta löytyy jo hieman työkokemusta á la carten, pizzojen ja buffet-pöytien valmistamisesta, pystyt tekemään tiimissä töitä sekä omaat hyvän paineensietokyvyn.

Sinua odottaa täällä mahtava työporukka, jonka kanssa on mukava tehdä töitä kiireenkin keskellä. Työsuhde on määrä-aikainen, kesäkuusta elokuun loppuun.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoiset ja mahtavat työkaverit sekä Solaris-konsernin henkilöstöedut.
Työ on vuorotyötä ja alkaa 1.6. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera johtaja Arja Saariselle sähköpostilla arja.saarinen@lohjaspa.fi. Tiedustelut Arja Saarinen puh. 043 825 7131.

 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osastoillemme:

Palvelupäällikko Hanna Nieminen, hanna.nieminen@lohjaspa.fi (kuntoutus, kylpylä, hotelli)

Ravintolapäällikkö Janica Virtanen, janica.virtanen@lohjaspa.fi