Kuntoutus FAQ

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kuntoutukseen osallistumisesta
Olemme koonneet yleisimpiä asioita, jotka saattavat askarruttaa kuntoutukseen tulijan mieltä. Kuntoutujille järjestetään aina tulopäivänä talon esittely- ja infotilaisuus, jossa voi myös kysyä lisäohjeita.

Majoitus
Majoitus on kuntoutujalle varattuna kahden hengen huoneissa, päärakennuksessa, tai rinnetaloissa, jotka sijaitsevat päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Kuntoutujan on mahdollista varata erikseen ja lisämakusta itselleen yhden hengen huone, jonka lisähinta on 35,00 €/vrk. Mahdollinen allergiahuoneentarve tulee ilmoittaa etukäteen. Hotellissamme on saatavilla varaustilanteen mukaan myös lemmikkihuoneita. Mikäli saavutte Lohja Spahan jo edellisenä iltana, tulee majoitus varata etukäteen. Yöpymisen hinta on 45,00 €/ jaetussa 2 hengen huoneessa tai 80 € yhden hengen huoneessa. Lisäyö maksetaan hotelliin kirjautuessa, tästä kustannuksesta on mahdollista hakea Kelalta korvausta kuittia vastaan.

Matkakulut
Kuntoutuksen matkakustannuksista voit hakea korvausta Kelalta osallistumistodistusta vastaan. Matkakorvausta voidaan maksaa julkisen kulkuneuvon, yhteiskuljetuksen tai oman auton käytöstä.  

Varusteet
•    itsellä olevat lääkärin lausunnot ja viim. tutkimustulokset
•    henkilökohtaiset hygieniavälineet ja lääkkeet
•    vuodenaikaan sopivat ulkoiluvaatteet
•    sisäliikuntaan vapaa-ajan asu, sisätossut
•    riittävästi vaihtovaatteita
•    allasvoimistelua varten uima-asu

Ruokailut
Kuntoutus on täysihoidolla (aamiainen, kevytlounas, välipalahedelmä, päiväkahvit ja päivällinen). Ravintolasta on mahdollista ostaa päiväkahvia, kahvileipää, virvokkeita tai iltapalaa. Erityisruokavalioista - laktoositon, gluteeniton, kala- tai kasvisruokavalio, diabetes ja kihti pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Muista erityisruokavalioista lähettäkää meille myös lääkärintodistus.

Hoidot
Kuntoutus ei sisällä passiivisia yksilöhoitoja, kuten hierontaa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus varata yksilöhoitoja omakustanteisesti Lohja Span ajanvarauksesta. Suosittelemme varaamaan hoidot ennakkoon. Varaamme hoidot niin, etteivät ne mene päällekkäin kuntoutusohjelman kanssa. Hoitovaraukset: myynti@lohjaspa.fi / puh. 030 608 40 

Vapaa-aika
Vapaa-aikaanne voitte viettää ulkoillen, kuntosalissa treenaten, osallistumalla vapaa-ajanohjaajan järjestämiin ohjelmiin. Vuokraamme myös liikuntavälineitä ja lainaamme sisäpelejä.

Vakuutusturva
Lohja Spalla on lakisääteinen potilasvahinko- ja vastuuvahinkovakuutus. Vapaaehtoista tapaturmavakuutusta yrityksellä ei ole. Suosittelemme ottamaan kuntoutuksen ajaksi matka- tai tapaturmavakuutus. Useimpien matkavakuutusten yhteydessä on ns. vapaa-ajan vakuutus.

Yhteystiedot
Majoitus, ruokailut ja hoidot Myyntipalvelu (ma-pe klo 8-17.00) puh. 030 608 40, myynti@lohjaspa.fi
Kurssien sisältö: puh. 030 608 4286, pirkko.ohvo@lohjaspa.fi