Viihtyisät Superiorhuoneet tuovat ripauksen luksusta lomaan

Hiljakkoin valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetaloissa kylpylän päärakennuksen välittömässä läheisyydessä ja Rantasuperior-huoneet rantataloissa rannan tuntumassa. Kaikissa rantasuperiorhuoneissa on omat terassit, joista avautuu upea järvinäköala.
Superiorhuoneissa viihdytte kahdestaan vaikka pidemmänkin aikaa.

Superiorhuoneet

2

24

m2

2017 - 2018 valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke järvinäkymällä. 

Huonevarusteluun kuuluu king size -vuode, vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit ja tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys.

170EUR

Rantasuperiorit

2

17

m2

2018 syksyllä valmistuneissa rantasuperiorissa viihtyy vaikka useammankin lomapäivän. Viihtyisissä  huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Osassa huoneissa on 180 cm leveä kingsize vuode ja osassa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Osa huoneista soveltuu myös vaikka perheen tai kaveriporukan yhteiselle lomalle, voit varata 4 hengen porukalle kaksi huonetta väliovella.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit ja tossut, silitysrauta ja - lauta sekä maksuton Wi-fi yhteys.

170EUR

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

030 608 40
(ma-pe klo 8-17.00)