Viihtyisät ja tilavat sviitit ja Superiorhuoneet tuovat ripauksen luksusta lomaan

Tilavat saunalliset sviittimme sekä hiljakkoin valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetaloissa kylpylän päärakennuksen välittömässä läheisyydessä.
Sviitit soveltuvat erinomaisesti pariskunnille, perheille ja vaikka pieniin yrityspalavereihin. Superiorhuoneissa viihdytte kahdestaan vaikka pidemmänkin aikaa.
Syksyllä 2018 valmistuneet rantasuperiorhuoneet sijaitsevat rannan tuntumassa vain 100 metrin päässä päätalosta. Kaikissa rantasuperiorhuoneissa on omat terassit, joista avautuu upea järvinäköala.

Sviitti

+ lisävuode

46 m2

Sviitit sijaitsevat ensimmäisessä rinnetalossa. Niissä on tilava oleskeluhuone, makuuhuone, kylpyhuone ja oma sauna. Sviiteissä yövyt mukavasti - makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva tai lisävuode. Tarvittaessa toimitamme myös toisen lisävuoteen tai pinnasängyn.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibaari, cd-soitin, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys.

Katso 360° kuva yhdestä sviiteistämme

195EUR

Rantasuperiorit

2

17

m2

2018 syksyllä valmistuneissa rantasuperiorissa viihtyy vaikka useammankin lomapäivän. Viihtyisissä  huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Osassa huoneissa on 180 cm leveä kingsize vuode ja osassa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Osa huoneista soveltuu myös vaikka perheen tai kaveriporukan yhteiselle lomalle, voit varata 4 hengen porukalle kaksi huonetta väliovella.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, silitysrauta ja - lauta sekä maksuton Wi-fi yhteys.

170EUR

Superiorhuoneet

2

24

m2

2017 - 2018 valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke järvinäkymällä. 

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit sekä maksuton Wi-fi yhteys.

170EUR

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

030 608 40
(ma-pe klo 8-16.00)