Viihtyisät Superiorhuoneet tuovat ripauksen luksusta lomaan

Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetaloissa kylpylän päärakennuksen välittömässä läheisyydessä ja rantasuperior-huoneet rantataloissa rannan tuntumassa. Rinnetalon superior-huoneissa on parveke ja rantasuperiorhuoneissa on omat terassit, joista avautuu upea järvinäköala.
Superior-huonetyypit ovat tasokkaimmat majoitusvaihtoehtomme, joten jos haluat "vähän parempaa", valitse sellainen. Superiorhuoneissa viihdytte kahdestaan vaikka pidemmänkin aikaa, mutta rantasuperior-huoneissa on myös väliovellinen vaihtoehto perheille.

Superiorhuoneet

2

24

m2

Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke järvinäkymällä. 

Huonevarusteluun kuuluu king size -vuode, vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, puhelin, kylpytakit aikuisille sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

177EUR

Superior lakeside

2

17

m2

Rantasuperiorissa viihtyy vaikka useammankin lomapäivän. Viihtyisissä  huoneissa on oma terassi järvinäköalalla. Terasseilla ei ole talvikunnossapitoa.

Osassa huoneissa on 180 cm leveä kingsize vuode ja osassa kaksi erillistä 90 cm leveää vuodetta. Huoneet soveltuvat myös vaikka perheen tai kaveriporukan yhteiselle lomalle, sillä voit varata 4 hengen porukalle kaksi huonetta väliovella. Huoneisiin ei saa lisävuoteita. 

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit aikuisille, silitysrauta ja - lauta sekä maksuton Wi-fi yhteys. Huoneessa ei ole ilmastointia.

Myyntipalvelun yhteystiedot

Puhelinpalvelu ma-pe klo 8-17
030 60840
myynti@lohjaspa.fi

Puheluiden hinnat:
Puhelut lankaliittymistä: 0,0835€/puhelu + 0,032 €/minuutti.
Puhelut matkaviestinliittymistä: 0,192 €/minuutti.
Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.
Yllä mainitut hinnat sis. alv 24%.
Tutustu peruutusehtoihimme